Ochrana osobních údajů | e-shop Jplusz.cz

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

J plus Z, s.r.o. neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat danou osobu, krom případů, kdy osoba sama poskytne J plus Z, s.r.o. tato data dobrovolně.  

Taková to data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem nákupu u J plus Z s.r.o.,. Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány, ani prodány třetí straně, kromě případů kdy na to uživatel bude upozorněn v době sběru dat.

J plus Z s.r.o. si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např. měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnutí reklamních bannerů a počet kliknutí na jednotlivý banner, tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy - vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě. Uživatelé by také měli vzít na vědomí, že data, která dobrovolně poskytnou do diskuzních fór nebo jiných automaticky generovaných stránek mohou být použita třetí stranou. Takovéto využití osobních informací však nelze kontrolovat a J plus Z s.r.o. za toto nemůže nést a neponese žádnou odpovědnost.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o uživatelích mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies - elekronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovat korektně.

Zpracováváme jen a pouze tyto informace jelikož ostatní na nic nepotřebujeme :

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • adresa

Vaše osobní údaje v uvedeném rozsahu, využíváme pro občasné informování o aktuální nabídce produktů a zvláštních akcí. 

 

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé :

  • poskytovatel marketingu IMP net s.r.o
  • případně další, které však aktuálně správce nevyužívá

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít svůj souhlas kdykoli zpět
  • požadovat informace, jaké vaše údaje zpracováváme
  • vyžádat si přístup k těmto údajům ohledně úpravy nebo aktualizace
  • požádat o výmaz údajů o své osobě
  • v případě pochybností o dodržování povinností se zpracování osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Platné od 25.5.2018